Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 892 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Tonny Gouda 20 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Ik ben goed geholpen, de prijs voor af goed in overleg. en kosten daarna kloppen goed overheen. Plus ze hadden iets gevonden, dan gingen we eerst overleggen dan pas bestellen.
10
Gert Gouda 20 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Afspraken die ik maak met deze garage worden ook nagekomen.
10
Priscillia Waddinxveen 18 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Super goede hulp en uitleg. Snel gerepareerd en waanzinnige service.
10
Annemarie GOUDA 14 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Lampje kon zonder afspraak vervangen worden. Klaar terwijl je wacht.
8
Eric Gouda 13 feb 2020
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Bedrijf is goed benaderbaar en denken goed met je mee. Ook al is het bestellen en vervangen van band geen grote klus maar is wel extra en werd tussendoor gedaan. Fijne en snelle service
9
Geachte heer Dek Gouda 11 feb 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Makkelijk online een afspraak gemaakt. Helaas moest er flink wat gerepareerd worden. Dit werd goed uitgelegd. Dit werd snel gedaan en de leenfiets was ook prima.
10
Geachte heer Waddinxveen 11 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vlot geregeld en prima service ter plekke. De reparatie was in een half uur klaar. Lekkere koffie.
10
Arjan Versteeg Gouda 11 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Afspraak via de website gemaakt. Deze werd keurig bevestigd via e-mail. Een van de werkzaamheden bleek meer tijd nodig te hebben, maar ook daar kon ik gewoon op wachten en hoefde ik geen nieuwe afspraak te maken.
8
john leeuwen Gouda 10 feb 2020
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 7
goed overleg gehad wat er moest geburen en is goed nagekomen
10
D. Monnikendam Gouda 10 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Tijdens de vakantie onze accu vervangen. Auto opgehaald , de werkzaamheden verricht, en de auto weer teruggebracht. Erg prettig en fijn.
laden...