Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 1617 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Lolita Gouda 12 jun 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goeie service, vriendelijke mensen
10
Erik Gouda 08 jun 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Prima garage met een vriendelijke eigenaar. Ik word altijd prima geholpen en hebben ook gratis een leenfiets beschikbaar.
9
Rob Brem Waddinxveen 07 jun 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 7
Gemakkelijk en zonder zorgen en door vaklui. Daar heb je bij een merkgarage nog wel eens over te klagen, al was het maar over de rekening!
10
Truce Visse-Schmitz Gouda 04 jun 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
service en deskundigheid
8
Peter Gouda 02 jun 2021
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
kosten vielen wat hoger uit, prima uitleg hierover.
10
Tom van Eerde Gouda 02 jun 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Van Dam is een bedrijf waar redelijkheid van groot belang is. Als er wat is, is er wat. En zo niet, dan niet. En zo heb ik het als klant graag. Want immers, het blijft techniek en dingen kunnen defect of onveilig zijn. Maar als het wel goed is, is het ook gewoon goed en word je als klant niet met onterechte kosten of 'spijkers op laag water'-problemen geconfronteerd. Ik heb dus het gevoel dat ik na elk, meestal jaarlijks, bezoek weer betrouwbaar op weg kan.
10
P Gouda 01 jun 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Zeer prettig. Betrouwbare garage.
10
G holthuysen Gouda 27 mei 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vriendelijk en alles wordt goed uitgelegd en besproken wat de kosten worden.
10
Peter Reeuwijk 27 mei 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Deskundig advies en uitvoering!
9
Rita Gouda 25 mei 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Vriendelijke eigenaar en medewerkers. Ze proberen altijd eerst iets te repareren voordat ze iets vervangen. Top.
laden...