Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 1450 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Merrey Gouda 08 jul 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Aardige monteurs en een goede service
10
Tim H. GOUDA 07 jul 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Auto had onverklaarbare foutmeldingen en deed uiteindelijk niets meer. Na heel veel geduld en van alles te hebben geprobeerd is het Garage van Dam gelukt om mijn auto weer aan de praat te krijgen. Dit alles in goede en prettige communicatie met een uitstekende service. De tijd die voor je wordt genomen is iets wat je in deze tijd niet overal meer tegenkomt. Jij en je auto staan centraal bij dit mooie bedrijf. Niets dan lof!
10
Henk Gouda 05 jul 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Zeer prettige eerste ervaring met garage Van Dam. Heel transparant en tegen goede tarieven. Goed contact en snelle reacties op de mail. Alles wordt goed uitgelegd (vooraf, tijdens - hierover word je keurig gebeld- en na afloop als je je auto weer komt halen). Alles wordt netjes en keurig geregeld. Heel blij mee!
10
Geachte mevrvisser Gouda 04 jul 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Duidelijke uitleg, fijne behandeling en prima service! Zo wil iedereen graag behandeld worden.
8
F. van Hoepen Gouda 01 jul 2020
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Vriendelijke bediening en deskundige behandeling met dito service
10
Rita Gouda 30 jun 2020
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Aardige mensen die je geen poot uitdraaien.
8
bep Gouda 26 jun 2020
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Goeie info, snelle service, zeer vriendelijke medewerkers!
10
Sylvia Gouda 18 jun 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Ik wordt altijd snel, vriendelijk en professioneel geholpen. Personeel is deskundig en kijkt altijd even verder dan alleen de klacht/opdracht.
10
Ben Zoetermeer 18 jun 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vaste klant voor al het onderhoud aan mijn megane cc uit 2004 rijd nog als nieuw ! Al het onderhoud bij garage van Dam laten uitvoeren tevens alle reparaties goede service en denken altijd mee, vandaag apk en klein onderhoud en distributie riem met toebehoren laten doen ook hier weer zeer tevreden over zoals al mijn eerdere geschreven beoordelingen voor deze beroordeling u kunt hier met een gerust hart u voertuig brengen en uiteraard weer ophalen.
8
Eric Gouda 18 jun 2020
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 6
kwaliteit, snelheid en duidelijkheid
laden...