Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 1477 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Daan Gouda 24 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Al jaren klant bij dit bedrijf, dat vergeleken met merkdealers deskundige service levert tegen een goede prijs.
8
mevrouw ploeg Goudaplouw@live.nk 21 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Medewerkers zijn erg vriendelijk, altijd bereid om uitleg te geven, goeie deskundige en vlotte afhandeling
10
Geachte mevrouw Truce Gouda 20 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Snel en vriendelijk en adequaat geholpen
9
Wim Weidema Schoonhoven 18 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik ben al meerdere jaren een erg tevreden klant. Dit bedrijf levert goed werk wat ook nog betaalbaar is en is zeer betrouwbaar. Je wordt dus geen oor aangenaaid, dus geen onnodige reparatie's. Weten ook wat goede service en wat klantvriendelijkheid is. Dit bedrijf raad ik iedereen aan !!!!
10
Maurice Gouda 16 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Wederom zeer goede ervaring. Kon zelfs na sluitingstijd mijn lekke band nog brengen en is de volgende dag "tussendoor" ergens gemaakt. Voor ook nog eens een lage prijs.
8
Beikes Gouda 14 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Netjes hoor
9
Martin Gouda 14 sep 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Flexibel en leveren goed werk.
10
Raymond Gouda 12 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
-
8
Toet de Rooij Gouda 11 sep 2020
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
We hebben een andere auto gekocht en ik werd gebeld door de Opel garage of ik een afspraak wilde maken voor een kleine beurt. Geen kans, wij blijven bij van Dam.
9
Theo Gouda 09 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Geen dure onderhoudspaketten, maar doen wat nodig is. Altijd voor alle kosten keurig overleg en duidelijk advies. En, zover ik kan beoordelen, altijd keurig uitgevoerd.
laden...