OBDII Tuning

Wat is de Tuning-Box Pro?

De Tuning-Box pro is een OBDII digitale tuningchip-box, een apparaat dat blijvend is aangesloten op de OBD II uitgang van uw auto en zo de prestaties van de auto verbetert. Als dit handige apparaat is aangesloten, ontvangt de chiptuning box dezelfde informatie als de computer van de auto krijgt.

Met de ontvangen gegevens is het apparaat in staat de laaddruk, de hoeveelheid brandstof, de inspuittijd, de druk en andere variabelen aan te passen, om zo de prestaties van de auto verbeteren. Onze OBD Tuning boxen overschrijden de eisen van de fabrikant niet en werken alleen binnen de tolerantie van de motor.

Door deze criteria toe te passen wordt er voorkomen dat onze chip box schade aan de motor of aan haar componenten toebrengt. Omdat onze apparaten geen van de instellingen permanent wijzigen, is het voldoende om de chip box los te koppelen van uw OBD II aansluiting om de auto weer terug te laten gaan naar de oorspronkelijke instellingen.

 

#1 Verkopende OBDII Tuningchip-box.

Compatibel met alle auto’s geproduceerd na 2000, vraag ernaar bij Garage Van Dam!

 

Waarom een OBD2 Tuning Chip-Box?

Heel simpel! Kent u het gevoel dat u op de snelweg rijdt en in wil halen, en u zou willen dat uw auto net iets meer vermogen had? Of heeft u een trekhaak en rijdt u regelmatig met een aanhanger of een caravan, waarbij u net dat stukje extra trekkracht mist? Of staat u wel eens bij de pomp en zou u willen dat uw auto niet zoveel zou verbruiken? Dit zijn slechts een aantal redenen waarom onze klanten hebben gekozen voor een OBD-II Tuningchipbox van Tuning Pro.

Na jarenlange studies en duizenden testkilometers met honderden auto’s is de OBD-II tuningchipbox een feit. Wat vroeger alleen voor de professionele autofiel was weggelegd, is nu beschikbaar voor iedereen die een OBD-II aansluiting in de auto heeft. Wat ons product zo bijzonder maakt, is:

  1. De kwaliteit
  2. De prestaties
  3. De installatietijd (slechts 60 seconden)

Als u een stekker in het stopcontact kunt doen, dan kunt u onze tuningchipbox installeren. Onze tuningchipbox is letterlijk plug en play. De prestaties van uw auto worden getuned zonder dat u de motorkap hoeft te openen.

Bovag garantie

Officieel Subaru dealer

AutoFirst Gouda is officieel Subaru Dealer

Lees meer
Bovag garantie

Online afspraak

Gemakkelijk en snel een online afspraak maken.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij Autofirst Garage Van Dam Gouda word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer
Bovag garantie

Voordelig onderhoud

Met regelmatig onderhoud voorkomt u pech of dure reparaties aan uw auto.

Lees meer